Lieve allemaal,

Bijna een week geleden zijn we vertrokken vanuit het prachtige Utah. Wat hebben we genoten van de natuur, de mensen en de rust. Maar bovenal, wat was het een life changing experience! Bij het afsluiten van de geweldige behandeling konden we wel voelen dat er iets veranderde maar konden we nog niet goed zeggen wat. Elke dag meer, ontdekken we wat er verandert, beter gaat, sneller gaat of minder vervelend is. We moesten eerst even bikkelen door de jetlag heen en waren intens moe. Maar gelukkig verandert dat nu. In het algemeen voelen we beiden meer helderheid in ons hoofd, kunnen we beter en sneller nadenken, kunnen we meer taken tegelijk doen, sneller doorpakken, sneller op woorden komen, veeeeel minder prikkelgevoelig, meer overzicht en we hebben meer energie en Carlijn gaat het werk een stuk makkelijker af. En dat merk ik, Carlijn ook aan mijn stemming, ik ben vrolijker en voel me minder geprikkeld. We krijgen steeds meer vertrouwen dat het voor ons een succes is deze behandeling. Maar we zijn er nog niet. We moeten 5 keer per week een uur lang oefenen, cardio en cognitieve training. Dat zal afnemen in frequentie en dat blijf je dan onderhouden. Daarnaast moeten we een visuele training wekelijks volgen gedurende een aantal maanden. Pas dan kunnen we zeggen wat het uiteindelijke resultaat is. Deze training zal klachten van beeldschermen, bewegende dingen, draaien en zicht verminderen en de ogen helpen beter samen te werken met onze hersenen. En zo ook uiteindelijk nog meer vermoeidheid verminderen.

Dit alles was niet mogelijk geweest zonder jullie! We zijn twee dankbare mensen en zouden het liefst iedereen nog eens willen knuffelen. Bedankt, dat jullie het mede mogelijk gemaakt hebben om ons leven makkelijker en fijner te maken!

We zullen onze crowdfundingwebsite bij doneerdoel nog een week open houden en schrijven over 3 maanden nog een afsluitende update op dit blog.

Lieve lieve mensen, dank!

Liefs Esther en Carlijn.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Ons verhaal