De dag na Koningsdag....  de website en de directe donaties bij elkaar opgeteld is 4300 euro!

Wat een lieve donaties en gelukswensen krijgen we. Op de website kun je berichtjes achter laten, zichtbaar voor iedereen of voor ons alleen. Er worden heel veel berichten achter gelaten die voor ons alleen zichtbaar zijn, heel erg leuk en lief! Aan de mensen die een donatie doen en hun gegevens achter laten sturen we zo snel mogelijk een mailtje met een bedankje. Helaas werkt dit natuurlijk niet zo voor de mensen die ons direct doneren. Via deze weg, hopelijk lezen mensen dat, bedanken we jullie oprecht! Ook veel dank voor het delen, er komen veel donaties binnen via mensen die delen dus we ontdekken zo dat het echt werkt! Geweldig!

Er zijn mensen die zich verontschuldigen dat ze niet meer kunnen geven, jeetje jongens we zijn zo blij met elke euro dus voel je niet bezwaard als het minder is dan je zo willen geven. We zijn zo dankbaar en proberen hoop te houden dat we heel ver gaan komen.

We zouden het liefst iedereen willen knuffelen en persoonlijk bedanken, dat het zo niet werkt (vooral niet haalbaar is en vaak anoniem) met een crowdfunding is nog even wennen. Dus via deze weg een digitale knuffel!

Esther en Carlijn.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Ons verhaal