USA here were are!



Lieve allemaal,

Woensdagnacht zijn we na een lange, vertraagde maar goede reis aangekomen in ons appartement in Utah. Wat is iedereen hier vriendelijk en behulpzaam! We hebben een fijn appartement met keuken, woonkamer en badkamer, Boaz vindt het geweldig dat hij overal kan spelen. We zijn omringd door bergen waar zelfs sneeuw is gevallen deze week! Het is hier nu 27 graden, met in de ochtend en avond duidelijk koelere temperaturen.


Na slechts een paar uur slaap de afgelopen dagen,  beginnen we nu een beetje te landen en te beseffen dat we er zijn. In het hotel zit het vol met Hollanders, zo gek! Maar ook fijn dat iedereen voor elkaar klaar staat.
Vandaag bij de Wallmart superstore geweest, zo enorm groot! We moesten nog best wat spullen kopen voor Boaz dus zo'n grote winkel waar alles is, is dan wel fijn. Boodschappen zijn duur en het is even zoeken wat hier allemaal is.

Gisteren ben ik, Carlijn, al bij de oogarts geweest en was na onderzoek duidelijk dat mijn ogen en hersenen niet goed samenwerken. Ze hebben moeite met focussen en veel van mijn klachten komen hier vandaan. Zoals hoofdpijn, moeite met beeldscherm, draaien, misselijkheid en licht. Als we terug zijn zal ik nog een paar maanden visuele training moeten volgen om mijn ogen en samenwerking met hersenen te helpen herstellen.

We rijden in mega grote Amerikaanse slee, wat fijn is aangezien iedereen hier groot rijdt. De wegen zijn toch druk en groot met veel banen dus veel concentratie nodig om het te overzien. Gaat goed gelukkig en het wordt steeds makkelijker.

Dankzij jullie allemaal kunnen we dit grote avontuur aangaan, daar zijn we zo dankbaar voor! We zullen tijdens of na de behandeling weer een update sturen.

Veel liefs,
Esther, Carlijn en Boaz.

Reacties

  1. Oooh succes, plezier, geluk, met een lach en een traan, maar bovenal: met liefde! Het is jullie zo gegund❤️!
    P.s. Ik heb een jaar in dit prachtige en warme gedeelte vd VS mogen wonen☺️

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk deze blog, ik zal hem goed in de gaten houden, succes meiden, dikke knuffel van ons XXXX

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank voor jullie bericht, we kunnen alleen niet uitvogelen van wie!

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Ons verhaal