Lieve allemaal,

Wauw, in 1 woord, wauw. Wat een fantastische week is dit geweest.
De crowdfunding is gedeeld en we hebben zulke hartverwarmende reacties gehad!
Het is ongelooflijk om zoveel donaties te ontvangen, zelfs van mensen die we niet kennen.
Ontzettend bedankt lieve mensen, jullie helpen ons op weg naar Amerika.

We zullen binnen nu en een paar dagen de crowdfunding via een officiele crowdfunding website lanceren. We hebben hier even mee gewacht omdat je veel geld moet afdragen aan commissie. We merken echter dat het gemak van overmaken via de website ook een belangrijke rol speelt en misschien nog wel meer, de gelegenheid om anoniem te kunnen doneren. Dus zodra de website online gaat, zullen we iedereen nog eenmaal vragen het te delen via je netwerk zodat de website ook wijd verspreid raakt.

Inmiddels is het ticket geboekt en het hotel gereserveerd. Het is een hotel waar de kliniek graag mee samenwerkt en dagelijks een haal en breng service biedt zodat je niet zelf hoeft te reizen. Vele cognitive fixers verblijven daar ook. Van de 10 behandelingen per week, zijn er gemiddeld 4 Nederlands! We zijn lid van een besloten facebook groep en zo horen we alle ins en outs.

Veel mensen zijn begrijpelijk heel nieuwsgierig, naar het resultaat na deze week. We hebben inmiddels 1780 euro ontvangen en nog heel wat toezeggingen!! We zijn hier heel erg blij mee!!

Heel veel liefs Esther en Carlijn.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Ons verhaal